Saturday, December 10, 2011

10 Dec 2011 ♥


Assalamualaikum ~
Hye semua orang ! lamer giler pork tak update kan ? Hewhew. I’m kind of busy for past few weeks. * busy lar sangat ! Ekekeke. Busy lar sejak dua menjak jadi student balik. :P

Okay back to the main topic. Ade ape dengan tarikh 10.12.2011. Maybe for others it’s just a day and date in Dec. But for me it’s really meaningful date. Why ? Biarlah rahsia. Heee~ For every end of the year for the past two years, am always got the very soft, cute, adorable, and etc things. Kind of gift for end year kowt. Ney bukan hadiah sambut Christmas okay ! Tapi ade jugak yang dapat on my birthday. Tapi the main point here every year memang dapat satu bear. Thanks a lot to him yang bagi tande ingatan for every year. Am really appreciate it. Tanak berleter banyak-banyak. Jom cuci mata korang-korang dengan kesayangan saya. 

#Drum roll please ! *over kau Fatin ! 




 Hewhew, saje nak tepek pic besar-besar. Da name pown Mr.big kan. Ekekeke. Mr.big ney dapat tahun 2008. Paling sayang sebab paling lamer duk celah ketiak everynight  dengan saya and sangat rare. Tak pernah lagi jumpe kat mana-mana kedai jual bear. Di gelar * err gelar ? macam weird jerp. Lantak lar. Mr. big sebab kepala dye besar, tuh jerp. Ngeee~



Yang ney plak tahun 2009. Wife kepada Mr.big. Yang ney kurang sikit dapat kasih sayang dari saya. HAHA ! giler kijam kan. Tapi Mrs.big tetap dalam list kesayangan saya. :). P/S : malas nak rotate pic, rase macam cool letak pic senget camney. Puii !



Yang ney the big one ! I've got it on my birthday 2010. *Lagi besar dari saya okay. Selalu kena usung ke hulu ke hilir bila askar-askar datang rumah. Sian dye. Kadang-kadang letak atas katil, tapi bila rasa macam katil tuh sempit jerp, terpaksa letak atas kerusi. ;p


Hadiah konvo 2011 ! Paling comel. Bile tengok automatik pikiran jahat datang nak gigit-gigit dye. Tapi saya kawal diri tak buat macam tuh. ;p  Saiz dye 88 kali gande kecik dari junior.

That's all my collection. Till we meet again dear. Daaa ~



1 comments:

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates